Producten

kisplay

De verzorgingslijn van kis:

KERASCALP HEALING SHAMPOO

Kalmeert – Reinigt de hoofdhuid – Met natuurlijke moisturizers – pH 5.0 – 5.5 – Sulfaat & Parabeen vrij

0000216_kerascalp-healing-shampoo_870

WAT IS HET?
Een stimulerende, gewichtsloze en hydraterende kuur die de hoofdhuid heerlijk laat tintelen. De geur van lemon werkt verfrissend. Een speciale mix van fruitzuren, botanische kruiden en essentiële oliën stimuleert de celgroei in de opperhuid, werkt vocht inbrengend en verstevigt het haar.
HOE TE GEBRUIKEN?
Verdeel een hoeveelheid ter grootte van een euro in handdoekdroog haar, masseer het in tot op de hoofdhuid (3-5 minuten) en spoel het goed uit.

KERASCALP REVITALIZER
-Alphahydroxide moisturizer
– Stimuleert de hoofdhuid
– pH 3.5 – 4.0

0000147_kerascalp-revitalizer_870


WAT IS HET?

Een stimulerende, gewichtsloze en hydraterende kuur die de hoofdhuid heerlijk laat tintelen. De geur van eucalyptus werkt oppeppend en verfrissend. Een speciale mix van fruitzuren,
botanische kruiden en essentiële oliën stimuleert de celgroei in de opperhuid, werkt vocht inbrengend en verstevigt het haar.
HOE TE GEBRUIKEN?
Verdeel een hoeveelheid ter grootte van een euro in handdoekdroog haar, masseer het in tot op de hoofdhuid (3-5 minuten) en spoel het goed uit.

ARGANOIL POWERSERUM
– Verzorgt
– Beschermt
– Antistatisch
– Perfect voor dof, weerbarstig en beschadigd haar
– Uitstekend in combinatie met warmtebronnen

0000194_arganoil-powerserum_870

WAT IS HET?
Powerserum op basis van 100% gecertificeerde organische ArganOlie, die rijk is aan essentiële vetzuren en antioxidanten waaronder vitamine E. De ArganOlie zorgt voor zacht, verzorgd en
glanzend haar.
HOE TE GEBRUIKEN?
Breng een kleine hoeveelheid aan in uw handpalmen en verdeel dit op vochtig en-/of droog haar. Ideaal te gebruiken in combinatie met warmtebronnen zoals de stijltang. Ook perfect te gebruiken
bij het kleuren, meng een theelepeltje ArganOlie door de verf voor ultimate glans en verzorging van het haar.

KERACLEAN VOLUME SHAMPOO

– Voor normaal tot vet haar
– Reinigt intensief
– Met adstringerende kruiden
– Neutraliseert
– pH 5.0 – 5.5

0000128_keraclean-volume-shampoo_870

WAT IS HET?
Een multifunctionele shampoo die op een milde manier het overtollige sebum (vet) van de hoofdhuid en haar verwijdert met
als resultaat langdurig volume. Droogt hoofdhuid en haar niet uit en tast de kleur niet aan. Ideaal als salonshampoo om de product
build-up uit het haar te verwijderen. Zeer geschikt als bodyshampoo voor de vette huid. Verwijdert ongewenste mineralen en zouten uit het haar (na contact met chloor, zout of hard water)
HOE TE GEBRUIKEN?
Verdeel een hoeveelheid ter grootte van een euro over uw handpalm en masseer dit licht in het vochtige haar (werk vanuit de lengtes naar de hoofdhuid toe). Laat dit eventueel 3 minuten inwerken. Zorgvuldig uitspoelen.

KERAMAX SHAMPOO

– Versterkt
– Verzorgt
– Voor chemisch behandeld, kwetsbaar haar
– pH 4.5 – 5.0

0000132_keramax-shampoo_870

WAT IS HET?
Een shampoo op basis van kokosnoot voor beschadigd, lichtergekleurd of kwetsbaar haar. Reinigt op zeer milde wijze
en helpt het haar, dankzij de toegevoegde jojoba en biotin, bij herstel en behoud van de beschermende zuurmantel.
Bouwt
de beschadigde structuur weer op. Ideaal als basis voor elke chemische behandeling: zorgt voor hogere absorptie dankzij maximale toevoeging van haarkeratine proteïnes.
HOE TE GEBRUIKEN?
Wrijf een hoeveelheid ter grootte van een euro in de handpalm en emulgeer dit in het natte haar. Vervolgens goed uitspoelen. Voor dagelijks gebruik.

KERAMAX TREATMENT

– Herstelt
– Verstevigt
– Reconstructor
– pH 4.0 – 4.5

0000133_keramax-treatment_870

WAT IS HET?
Een snel in het haar dringende, opbouwende kuur voor gekleurd, geblondeerd en beschadigd haar. Bevat de hoogste concentratie haarkeratine proteïnes gelijk aan menselijk haar en een selecte combinatie van kruidenextracten. Deze werken opbouwend en herstellend op het haar.
HOE TE GEBRUIKEN?
Verdeel een hoeveelheid ter grootte van de inhoud van een dop in de handpalm, emulgeer dit door het haar (van punt naar aanzet). Laat dit 5 minuten inwerken, spoel het haar goed uit en maak het handdoekdroog.

KERAMOIST SHAMPOO

– Superhydraterend
– Maakt het haar zacht en handelbaar
– Kleurveilig
– pH 5.0 – 5.5

0000135_keramoist-shampoo_870

WAT IS HET?
Een vocht inbrengende shampoo voor gepermanent, gekleurd en droog haar. Zorgt voor een milde reiniging en brengt vocht in. Sluit de cuticula goed af en zorgt voor behoud van de kleur.
HOE TE GEBRUIKEN?
Verdeel een hoeveelheid ter grootte van de inhoud van een dop over uw hand en masseer dit in het haar tot er een romig, rijk schuim ontstaat. Spoel het haar uit en herhaal deze behandeling indien nodig.

KERAMOIST TREATMENT

– Herstelt de vochtbalans
– Verbetert de elasticiteit
– Voedt het haar intensief
– pH 3.5 – 4.0

0000136_keramoist-treatment_870

WAT IS HET?
Een intensieve, vochtinbrengende kuur voor chemisch behandeld, droog of kroezend haar. Herstelt de vochtigheidsgraad van het haar en verbetert de elasticiteit. Makkelijk uit te spoelen.
HOE TE GEBRUIKEN?
Breng KeraMoist Treatment aan in de handpalm, verdeel dit in het haar (van lengtes naar punten), laat dit 3-5 minuten inwerken en spoel het goed uit. Gebruik wekelijks als intensieve kuur.

KERACONTROL SHAMPOO

Hair&Body Wash – Conditioner – Met botanische kruiden – pH 4.5 – 5.0

0000183_keracontrol-shampoo_870

WAT IS HET?
Een reiniging voor haar en huid met een opwekkende en verkwikkende geur. Herstelt de vochtbalans van huid en haar. De natuurlijke, wasactieve ingrediënten reinigen huid en haar mild, zonder deze uit te drogen.
HOE TE GEBRUIKEN?
Haar: verdeel een kleine hoeveelheid in nat haar en emulgeer dit tot er een mooi, rijk schuim ontstaat. Spoel het uit en herhaal dit indien nodig. Vervolg met KeraGlide Detangler of KeraShield Leave-In.
Lichaam: breng de gewenste hoeveelheid aan op een vochtige badspons of washand, schuim dit op en reinig het lichaam. Spoel het goed af.

KERASHIELD LEAVE-IN

Een vochtbindende, zeer geconcentreerde leave-in conditioner voor gepermanent, gekleurd en droog haar.

0000184_kerashield-leave-in_870

Wat is het? Een vochtbindende, zeer geconcentreerde leave-in conditioner voor gepermanent, gekleurd en droog haar. Werkt antistatisch en antiklit, sluit de cuticula, beschermt tegen hitte van de föhn, zon en andere invloeden van buitenaf. Voorkomt kroezen.
Hoe te gebruiken? Wrijf de hoeveelheid ter grote van een parel in uw handpalm en emulgeer dit door het haar (van punt naar aanzet). Style het haar zoals u gewend bent. Niet uitspoelen.

KERAGLIDE DETANGLER

– Verzwaart niet
– Ontwart
– Antistatisch
– Voor dagelijks gebruik
– pH 3.5 – 4.0

0000131_keraglide-detangler_870

WAT IS HET?
Snelle antiklit voor chemisch behandeld haar. Ook ideaal voor ontwarring van haar dat van nature krult. Werkt antistatisch.
HOE TE GEBRUIKEN?
Breng een kleine hoeveelheid aan in de handpalm, masseer dit door het handdoekdroge haar (van punt naar aanzet), laat dit 1-2 minuten inwerken en spoel het goed uit.

KERAFRESH

– Intensief verzorgende kleurende conditioner in 6 tinten
– Voedt het haar intensief
– Frist gekleurd en natuurhaar op
– pH 6.7

0000195_kerafresh_870

WAT IS HET?
Een intensief verzorgende en kleurende conditioner. Ideaal voor het opfrissen van de haarkleur. Geschikt voor alle haartypes. Bevat keratine (KIS MW 150) voor optimaal haarherstel. De kleurpigmenten werken opbouwend en geven een verfrissend effect op zowel gekleurd als natuurhaar.
HOE TE GEBRUIKEN?
Breng de KeraFresh aan op gewassen handdoek droog haar en kam dit door. Na 10 minuten inwerken grondig uitspoelen. Gebruik voor het aanbrengen van de KeraFresh daarvoor geëigende handschoenen. KeraFresh kan afgeven op kleding en beddegoed.